april 18

0 comments

10 Mooie Behangopties Voor De Kinderkamer

By Nelly

april 18, 2021

Behang, Kinderkamer

De kinderkamer is dé kamer bij uitstek waar je kunt experimenteren met meer kleur in je interieur. Tegenwoordig kun je zo veel meer dan alleen een leuk verfkleurtje aan de muur aanbrengen. Er zijn zoveel toffe behangmerken die echt super mooie behang maken voor alle ruimtes in huis en vooral voor de kinderkamer.

De combinatie van muurverf en behang is voor mij the way to go. Durf jij voor bijzonder behang te kiezen voor de kinderkamer? Weet je niet waar je moet zoeken? Ik help je een handje met mijn favoriete behangopties voor de kinderkamer op dit moment. Ik kon echt een lijst maken die dubbel zo lang is maar ik bewaar het voor een andere keer.


Wil jij ook een magische kinderkamer voor je eigen kind? Ik kan je helpen bij een ontwerp wat bij je wensen past. Neem hier contact met me op en we gaan aan de slag.

Over de auteur

Nelly is de oprichter van Ilus Home. Zij ontwerpt persoonlijke interieurs voor drukbezette professionals door hun woonstijlen samen te brengen tot een geheel.

Laat een reactie achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


 Schrijf je in voor de Ilus Home nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons interieur nieuws!