januari 13

0 comments

12 Fijne Dekens En Plaids Om Onder Te Kruipen

By Nelly

januari 13, 2022

inrichten, Interieur Styling, woonkamer

Fijne plaids Ilus Home

Nu wij de kerstboom en al alle andere kerstversieringen echt hebben opgeborgen kan de woonkamer wat leeg aanvoelen. Wat je dan kunt doen om er wat mee leven in te krijgen is een nieuwe plant of je favoriete bloemen op de vaas zetten.


Ik mag op dit moment van mezelf geen nieuwe planten kopen. Waarom zul je je wel afvragen? Nou, gewoonweg geen ruimte meer om ze een goed plekje te kunnen geven. Voor mij even geen nieuwe plant dus ga ik voor de next best thing. Een mooie bos weelderige bloemen op de vaas op mijn dressoir.


Ik ben de laatste tijd helemaal weer into mooie vazen. Ik was een beetje uitgekeken op de traditionele witte doorzichtige glazen varianten. Ik deel vandaag mijn toppers voor elk budget.

Bank met een deken Ilus Home


We zitten nu echt midden in de winter seizoen. Het temperatuur is al een aantal dagen deze week flink laag geweest. Wat ik dan het liefste doe is lekker thuis op de bank onder mijn favoriete deken een filmpje of serie kijken.


Het enige is dat die deken niet alleen bij mij favoriet is, maar ook bij de rest van mijn gezin. Je kunt je wel voorstellen hoe het dan gaat. Iemand vist dus altijd achter het net. Die deken is altijd in gebruik. Het is ook zo’n hele fijne zachte deken die ook nog eens lekker groot is.


Misschien ben jij net als ik opzoek zijn naar de fijnste dekens en plaids om lekker onder weg te kruipen. Daarom heb ik mijn persoonlijke favorieten op een rijtje voor je gezet. Maar liefst 12 stuks! Hier thuis zijn we dus helemaal verknocht aan de Home Sweet Home van Adelheid (nr. 9).


We zijn nu in de markt voor nog eentje van dit merk. Ik kan niet wachten totdat het binnen is.

Dekens en plaids
Dekens en plaids
Dekens en plaids

Welke deken is jouw favoriet?


Wil je binnenkort je woonkamer een make over geven maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het maken van een moodboard een goede eerste stap. Ik heb een handige checklist moodboard maken voor je gemaakt. Je kunt dan gelijk aan de slag.

Over de auteur

Nelly is de oprichter van Ilus Home. Zij ontwerpt persoonlijke interieurs voor drukbezette professionals door hun woonstijlen samen te brengen tot een geheel.

Laat een reactie achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


 Schrijf je in voor de Ilus Home nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons interieur nieuws!