augustus 24

0 comments

4 Kleurpaletten voor je huis deel 1

By Nelly

augustus 24, 2020

Kleurpalet

Ik hoor regelmatig van klanten die ik mag helpen dat ze echt geen idee hebben welke kleuren ze in hun huis willen gebruiken. Of hoe ze dat moeten doen. Soms komt het omdat ze veel kleuren mooi vinden en niet kunnen kiezen welke nou te gebruiken. Soms is het dat ze wel een idee hebben van een kleur of een bepaalde kleuren familie maar niet weten voor welke tint ze moeten gaan. Het kan ook zijn dat ze een aantal kleuren in gedachten hebben maar niet weten of en hoe ze die met elkaar kunnen combineren.

Met deze vragen in gedachten ben ik aan de slag gegaan. Ik wilde graag helpen door een aantal kleurpaletten samen te stellen zodat je geïnspireerd raakt om met zelfvertrouwen je volgende kleur keuze te maken. Ik zal elke week mijn kleurpaletten met jullie delen via mijn Instagramaccount. Voor een voorproefje deel ik hier op de blog alvast de eerste 4 kleurpaletten.

Kleurpalet als inspiratie voor kleuren in je huis van Ilus Home interieurontwerp Nelly Gansekoele enschede


1. Pool fun

Een helder en kleurrijk palet met kleuren die doen denken aan de zomer. Dit palet kun je bijvoorbeeld in kinderkamers gebruiken.

Kleurpalet als inspiratie voor kleuren in je huis van Ilus Home interieurontwerp Nelly Gansekoele enschede

2. Sunset

Dit kleurpalet doet denken aan zomeravonden aan een schelpenstrand. Dit palet is overal goed te gebruiken.

Kleurpalet als inspiratie voor kleuren in je huis van Ilus Home interieurontwerp Nelly Gansekoele enschede

3. Studio

Deze kleuren zijn precies de kleuren die ik in mijn toekomstige studio zou willen zien. Ik dacht misschien vinden jullie dit ook een mooi kleurpalet.

Kleurpalet als inspiratie voor kleuren in je huis van Ilus Home interieurontwerp Nelly Gansekoele enschede

4. Golden Dunes

De inspiratie voor dit palet is het hoge duingras aan de kust. Mooie gouden tinten die goed combineren met aarde tinten en een tikkeltje blauw.

Kleurpalet als inspiratie voor kleuren in je huis van Ilus Home interieurontwerp Nelly Gansekoele enschede

Ben je geïnspireerd geraakt door deze kleurpaletten? Wil je graag meer tips over verfkleuren lezen? Check dan hier mijn blog met tips over hoe je de juiste verfkleur kunt kiezen.


Ik kan je ook helpen met een kleuradvies voor je huis. Neem contact met me op via mijn contactformulier en dan help ik je graag verder.

Over de auteur

Nelly is de oprichter van Ilus Home. Zij ontwerpt persoonlijke interieurs voor drukbezette professionals door hun woonstijlen samen te brengen tot een geheel.

Laat een reactie achter
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


 Schrijf je in voor de Ilus Home nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons interieur nieuws!