Interieuradviezen geef ik graag op maat. Geen project is hetzelfde. Hieronder vind je mijn verschillende pakketten. Graag geef ik je een beeld van wat er mogelijk is.

Past je hulpvraag niet in een van mijn pakketten of ben je een zakelijke klant? Laten we de verschillende opties bespreken. Neem gerust contact met mij op via de knop hieronder voor een inspiratie sessie.

De inspiratie sessie is geheel vrijblijvend en gratis. Tijdens deze sessie bespreken wij de hulpvraag en wat ik voor je kan betekenen.

Ilus Basis


-Inspiratie sessie

-Persoonlijke Intake

-Moodboard en sfeerimpressie

-Kleuradvies

-Indelingsadvies (2D indelingsschets)

-Verf en behangstalen

-Indicatieve prijzenlijst voor verf, behang

Neem contact met me op om te ontdekken wat bij jou past.

Ilus Compleet


-Inspiratie sessie

-Persoonlijke Intake

-Moodboard en sfeerimpressie

-Kleuradvies

-Indelingsadvies (2D indelingsschets)

-Meubelplan

-Accessoiresplan

-Materialenplan

-Lichtpuntenplan

-Armaturenplan

-3D impressie van het ontwerp

-Verf en behangstalen

-Producten collage

-Indicatieve prijzenlijst voor verf, behang,     meubels, lichtarmaturen en accessoires

Neem contact met me op om te ontdekken wat bij jou past.


Online Pakketten

Ilus Online Interieur Spreekuur 


Neem me mee in je huis via video bellen en laat me zien waar jij vragen over hebt. Ik geef je mondelinge adviezen en tips. Met kleine aanpassingen kun je al geholpen zijn.


Schrijf van tevoren je vragen op zodat we niks overslaan. Verzamel voordat we gaan videobellen inspiratie beelden zodat ik kan zien voor welke look en sfeer je wilt gaan.€130 (1,5 uur)

Ilus Online Interieurontwerp


Met de Ilus Online Interieurontwerp heb je een persoonlijk en stijlvol interieurontwerp voor één woonruimte. Denk aan een woonkamer, ouderslaapkamer, werkkamer of kinderkamer. Je krijgt je interieurontwerp in een handig A4 formaat boekwerk thuis opgestuurd. Met dit pakket kun je direct aan de slag om zelf je nieuwe woonruimte te realiseren.


Meer informatie


€495


Heb je een interieurvraag wat niet precies past bij de pakketten hierboven? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken tijdens een inspiratie sessie.