Interieuradviezen geef ik graag op maat. Geen project is hetzelfde. Hieronder vind je mijn verschillende pakketten. Graag geef ik je een beeld van wat er mogelijk is.

Past je hulpvraag niet in een van mijn pakketten of ben je een zakelijke klant? Laten we de verschillende opties bespreken. Neem gerust contact met mij op via de knop hieronder voor een Inspiratie Sessie.

De Inspiratie Sessie duurt een half uur. Tijdens deze sessie bespreken wij de hulpvraag en wat ik voor je kan betekenen.

Ilus Basis


-Inspiratie sessie

-Persoonlijke Intake

-Moodboard en sfeerimpressie

-Kleuradvies

-Indelingsadvies (2D indelingsschets)

-Verf en behangstalen

-Indicatieve prijzen voor verf, behang

Wil je graag zelf shoppen voor meubels, accessoires en verlichting die passen bij een goed doordacht interieurplan? Dan is de Ilus Basis pakket wat voor jouw. 

Met dit plan in de hand weet je voor welke interieurstijl en kleurenpallet je gaat. Je weet ook welke meubels passen bij je interieurstijl en indeling van je ruimte.


Neem contact met me op om te ontdekken wat bij jou past.

Ilus Compleet


-Inspiratie sessie

-Persoonlijke Intake

-Moodboard en sfeerimpressie

-Kleuradvies

-Indelingsadvies (2D indelingsschets)

-Meubelplan

-Accessoiresplan

-Materialenplan

-Lichtpuntenplan

-Armaturenplan

-3D impressie van het ontwerp

-Verf en behangstalen

-Producten collage

-Indicatieve prijzen voor verf, behang,     meubels, lichtarmaturen en accessoires

Neem contact met me op om te ontdekken wat bij jou past.

Interieur Spreekuur 


Loop je tegen verschillende interieurvragen aan? Heb je bijvoorbeeld vragen over meerdere ruimtes of wil je graag advies over je aanstaande make over? Dan is een interieur spreekuur afspraak wat voor jouw.


Het interieur spreekuur duurt standaard 2 uur.

Vóór onze afspraak verzamel je al je vragen en stuur je mij foto's van de ruimte.  Tijdens onze afspraak lopen we samen door je huis en geef ik ter plekke advies over bijvoorbeeld kleur en indeling. Na onze afspraak ontvang je een beknopte samenvatting van mijn adviezen.


€175


Heb je een interieurvraag wat niet precies past bij de pakketten hierboven? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken tijdens een gratis inspiratie sessie.