Interieurontwerper Nelly Gansekoele

Hoi ik ben,


Nelly Gansekoele


Ik help professionals met een drukbezette agenda die het zelf niet lukt om hun verschillende interieurstijlen samen te brengen tot een fijn en warm geheel. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren ontwerp ik een interieur waar jij je echt thuis in zult voelen. 


Ik ben geboren op Curaçao en met mijn moeder en broertje naar Nederland geïmmigreerd toen ik 13 was. Tijdens en na mijn studie heb ik in het buitenland gewoond. Een semester in Ierland en bijna een jaar in Maleisië. Ook al was ik daar tijdelijk. Ik vond het fijn om mijn huisje gezellig te maken.


Als ik niet bezig ben met het ontwerpen van persoonlijke interieurs of het uitzoeken van mooie kleur en materiaal combinaties, kan ik gevonden worden met mijn neus in een boek met een grote mok thee binnen handbereik. Of op de bank naast mijn man kijkend naar een goede fantasy of science fiction film of serie. Ik doe ook graag bordspelen met mijn kinderen of met vrienden.

Vanaf toen ik een baby was namen mijn ouders mij al mee op vliegreizen. Als je op een eiland bent geboren, moet je wel vliegend op vakantie. Ik heb al wat mooie plekken op de wereld mogen zien en er staan nog zoveel op mijn lijstje die ik wil bezoeken. Zo ben ik helemaal verliefd geraakt op de schoonheid van Ierland en is de keuken van zuidoost Azië nog altijd mijn favoriet. Ik ben eigenlijk altijd wel in voor nasi lemak, roti chanai of char kuay teow.

Als je meer wilt weten over mij, check dan deze lijst met superleuke en fascinerende feitjes.

Ik kan geen ballonnen opblazen met mijn mond.


Mijn favoriete drankje is kamillethee.


Ik leef letterlijk op grote voet (maat 43/44). Ja echt.


Ik ben gek op kastelen en burchten. Kasteel Neuschwanstein, been there done that, wil nog een keer!


Ik hou van kleur in het interieur maar verander zelf niet heel vaak iets in mijn eigen interieur.


Mijn droomhuis is een verbouwde oude school of fabriekspand met hoge plafonds en veel ramen, ruime tuin niet te ver buiten de stad.


Ik ben heel erg detail georiënteerd.


Ik gebruik mijn Spotify account het meest voor podcasts.


Van elke ruimte die ik binnenstap zie en voel ik gelijk wat er beter kan.


Ik heb ten allen tijden 3 of meer Purol lippenbalsem sticks in gebruik. Sponsor me please 😉


Ik ben een langzame lezer maar ben wel met 2 of meer boeken tegelijk bezig.


Ik lees graag Engelstalige boeken.


Ik werk in mijn vrije tijd met tieners en jongeren uit mijn kerkgemeenschap en dat vindt ik supertof.

Samen Werken?

Laten we kennismaken!

Maak een afspraak met mij voor een Inspiratie Sessie. Met een lekkere kop thee of koffie erbij hebben wij deze afspraak via de telefoon of video bellen. Plan een afspraak via onderstaande knop.