Stap 1 Inspiratie Sessie

In deze gratis en vrijblijvende inspiratie sessie van 30 minuten maken we kennis met elkaar, bespreken we jouw wensen en mijn werkwijze. Deze sessie doen wij doorgaans op afstand via beeldbellen. Gaan we samen verder? Dan stel ik een op maat gemaakte offerte voor jou op. Ik ga graag voor je aan de slag om een interieur te ontwerpen waar je werkelijk in thuis komt.


Stap 2 Programma Van Wensen

In deze fase spreek ik het liefst ter plaatse af om de ruimte te bekijken. Gaat het om nieuwbouw dan gebruiken wij de bouwtekeningen. Ik bespreek uitgebreid jouw wensen en dromen voor je woonruimte. Ook kijken we naar de dingen waar je tegenaan loopt en wat jouw budget is. Hierna maak ik een moodboard die de sfeer en de kleuren van het project visueel maakt. Deze stuur ik ter goedkeuring op.


Stap 3 Concept Ontwerp

Het concept ontwerp is bedoeld om te toetsen of al jouw wensen, ideeën en doelen haalbaar zijn en waar de knelpunten liggen. Ik maak maximaal 3, 2D ontwerpen voor de ruimte waar ik verschillende indelingen van de ruimte laat zien. Samen kiezen wij welke het beste bij jouw wensen past.


Stap 4 Voorlopig Ontwerp

Jouw input wordt gebruikt om het concept ontwerp uit te werken tot een voorlopig ontwerp. Hierin komen de details van het interieur aan bod zoals maatwerk meubels, een openhaard, kleur en materiaal gebruik voor wanden en plafonds. Ik maak desgewenst een 3D visualisatie van het ontwerp. Het voorlopig ontwerp vormt de basis voor het uiteindelijke, definitieve ontwerp.


Stap 5 Definitief Ontwerp

In het definitief ontwerp worden alle elementen van het nieuwe interieur samengebracht en verder uitgewerkt met concrete voorstellen voor de afwerking en inrichting van de ruimte: verfkleuren, materialen, meubelen, verlichtingsarmaturen en accessoires. Zo ontstaat een totaalplaatje van jouw nieuwe interieur. Het definitieve ontwerp wordt persoonlijk aan jou gepresenteerd met zoveel mogelijk gebruik van de gekozen stalen zodat je alle materialen kunt zien en voelen.


Stap 6 Realisatie

Na presentatie van het definitieve ontwerp kun je zelf aan de slag met de realisatie van het nieuwe interieur. Het is ook mogelijk om in deze fase mij in te schakelen ter ondersteuning. Dit kan in de vorm van coördinatie bij uitvoering, personal shopping en eindstyling.


Samen Werken?

Laten we kennismaken!

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met mij voor een inspiratie sessie. Met een lekkere kop thee of koffie erbij hebben wij deze afspraak via de telefoon of video bellen. Plan een afspraak via onderstaande knop.